• Весна Станковић

Поштовани,

Попуњавањем овог упитника исказујете интересовање да Ваше дете похађа ОШ „Свети владика Николај“ у Брадарцу уписом у први разред школске 2024/2025.године УПИС ће се вршити преко  е Управе од 1. априла 2024.године једним доласком у школу. Сву документацију потребну за упис детета у школу Управа школе преузима електронским путем, без доношења папирне документације. Подаци из овог упитника биће коришћени искључиво за потребе уписа. Након попуњавања упитника бићете благовремено обавештени о даљој процедури уписа детета у први разред. Све информације које су вам потребне можете добити путем телефона на број 012/261-231.

НАПОМЕНА: Родитељи деце, која не живе на подручју школе, треба да поднесу писмени захтев (молбу) за упис у први разред најкасније до 1.фебруара 2024.године.

Школа ће до 30.априла 2024.године обавестити родитеље о могућности уписа детета у нашу школу ( члан 55.Закона о основном образовању и васпитању).

У захтеву треба да буде наведено име и презиме детета, ЈМБГ детета, адреса пребивалишта, име и презиме родитеља, ЈМБГ једног  од родитеља, телефон и мејл адреса родитеља, као и разлог уписа детета у нашу школу.

Молба се предаје у секретаријату школе.

Да бисте пријавили ученика за први разред, кликните на линк https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffnABacpunUx9V8FOofLuo9dkaSAuDjR8-yk0oDQyYBBrU7g/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0